Over Acvita Zorg

Even voorstellen

Over ons

Acvita Zorg is specialist in de intensieve zorg en begeleiding in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Samen met onze partners streven wij naar duurzaamheid en continuïteit. In de weg hiernaar toe staat partnership, daadkracht en betrouwbaarheid centraal.

Onze missie & visie

Onze missie

Acvita Zorg werkt vanuit partnership aan het waarborgen van de kwaliteit van zorg op duurzame wijze. Dat is de missie waar wij ons iedere dag in samenwerking met onze partners voor inzetten. Hierbij richten wij ons op de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ.

Onze visie

Vanuit onze visie staat maatwerk, daadkracht en betrouwbaarheid centraal in het behalen van onze missie. Kwaliteit is onze verantwoordelijkheid en dus geven wij onze partners een garantie. Wij hechten namelijk meer waarde aan tevreden partners dan een betaalde factuur. Zó bouwen we aan een samenwerking waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.

Wij zijn actief binnen de volgende werkvelden:

Gehandicaptenzorg

Jeugdzorg

Psychiatrie

Vakbekwame zorgprofessionals

Wij werken met ervaren zorgprofessionals met uiteenlopende expertises. Samen met de opdrachtgever nemen wij de zorgvraag onder de loep. Hierbij wordt gekeken naar de doelgroep en vereiste competenties om zo de best passende zorg te kunnen leveren.

Wij besteden veel aandacht aan de werving en selectie van de zorgprofessionals. Hierbij letten wij onder andere op werkervaring, kwalificaties en specifieke expertise. Naast vakinhoudelijke kennis selecteren wij ook op basis van persoonlijkheid en houding. Een flexibele houding en sterke persoonlijkheid is noodzakelijk gezien er regelmatig gehandeld moet worden in onverwachte situaties.

" Passie, gedrevenheid en toewijding voor de zorg zijn essentiële eigenschappen van een échte zorgprofessional. "

Samenwerkingspartners

Movimento Zorg

Movimento levert, ontwikkelt en verbindt leiderschap in zorg en welzijn. Met een toekomstgerichte visie op leiderschap en ontwikkeling, helpt Movimento zorg- en welzijnsorganisaties op het gebied van leiderschapsvraagstukken. 

 Al meer dan 17 jaar is Movimento dé partner op het gebied van interim-management, werving & selectie en ontwikkeling van leiderschap in zorg en welzijn.

EverydayHeroes

Everyday Heroes helpt mensen in een kwetsbare positie aan (beter) werk door het laatste obstakel wat tussen de baan en het contract staat, weg te nemen. Denk daarbij aan elektrische fietsen voor woon-werkverkeer, (groot)rijbewijzen, laptops, opleidingen etc. Dit soort eenvoudige, concrete oplossingen vallen vaak nét buiten reguliere voorzieningen maar maken juist het verschil tussen wel en niet werken.
Everyday Heroes (ANBI) in vijf jaar tijd gegroeid van een geweldig idee naar een niet meer weg te denken instrument in het sociale domein en wordt inmiddels breed omarmd door fondsen, ruim 700 bedrijven en ruim 250 overheidsinstanties.

De perfecte match

Bent u voor uw zorginstelling op zoek naar een geschikte personeelsoplossing? Of bent u een zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor een perfecte match!