Voor Zorgprofessionals

Wat kan Acvita Zorg jou bieden?

Ben jij als zorgprofessional toe aan een nieuwe uitdaging? Acvita Zorg werkt samen met een team zzp’ers aan het verbeteren en ontwikkelen van zorg en welzijn.

Via Acvita Zorg behoud jij als zorgverlener de regie over je eigen agenda. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je wilt werken. Jouw ontwikkeling als zorgprofessional staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan hier een positieve bijdrage aan te leveren. We zijn ons ervan bewust dat jij het meest waard bent voor de doelgroep en organisatie die aansluit bij jouw kwaliteiten, ervaring en persoonlijke voorkeur.

Wat vragen wij van jou

De voordelen van werken bij Acvita Zorg

Werken bij Acvita Zorg brengt heel wat voordelen met zich mee. Lees hieronder hoe het is om met ons te werken.

De te leveren zorg is altijd afgestemd op de wensen en expertise van jou als zorgprofessional.

Acvita Zorg streeft naar een succesvolle samenwerking met al haar zorgprofessionals. Nakoming van afspraken wordt ten alle tijden gewaarborgd.

Wij houden je up-to-date op het gebied van relevante vakkennis, wet- en regelgeving.

Als zorgprofessional kan jij, daar waar nodig, beroep doen op ons brede netwerk op het gebied van boekhouding, belasting en verzekeringen.

Wat vragen wij van jou?

Om als professional via Acvita Zorg aan de slag te gaan, dien je over bepaalde kwalificaties en competenties te beschikken.

Je beschikt over een erkend zorgdiploma en ten minste drie jaar werkervaring binnen de zorg- en welzijnssector.

Een hart voor de zorg. Je bent ijverig en hebt passie voor het bevorderen van het leefklimaat en welbevinden van de cliënten.

Je bent in staat verschillende begeleidingsstijlen toe te passen, afgestemd op de specifieke situatie.

Je hebt een open en professionele houding richting cliënten, collega’s en eenieder waarmee je in contact bent op de werkvloer.

Je stelt je leerbaar op en beschikt over een goede dosis zelfreflectie.

Meld je aan als zorgprofessional

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan gaan wij graag met je in gesprek! 

Stuur ons een mail met je gegevens, motivatie en CV via onderstaande knop. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op.